Wegovy, cumpăra online fără rețetă?

0 Comments

Wegovy

Wegovy: ce este?

Doriți să cumpărați Wegovy fără prescripție medicală în România? Studiile clinice au arătat că Wegovy este un medicament eficient de reducere a greutății. Este fabricat de Novo Nordisk și se prezintă sub forma unui stilou preumplut pentru injecții săptămânale.

Acesta acționează prin reducerea apetitului. Se utilizează împreună cu un plan alimentar rațional și exerciții fizice regulate, poate ajuta la pierderea în greutate.

Este disponibil pe bază de prescripție medicală pentru persoanele cu un IMC de 30 sau mai mare sau pentru persoanele cu boli legate de greutate.

Ozempic înlocuiește Wegovy?

Wegovy are același ingredient activ (Semaglutide) ca Ozempic. Ambele sunt substanțe injectabile care vă ajută să pierdeți în greutate.

OzempicSpre deosebire de Wegovy, Ozempic poate fi utilizat numai pentru tratarea diabetului. Cu toate acestea, este uneori administrat pentru reducerea greutății off-label, deoarece conține aceeași substanță chimică. Pe de altă parte, Wegovy nu necesită o rețetă neoficială, deoarece a fost aprobat pentru reducerea greutății.

Cum funcționează Wegovy.

Medicamentul suprimă foamea, care este unul dintre efectele sale. Implică o reducere a caloriilor, ceea ce duce la o pierdere în greutate lentă, dar constantă.

Semaglutida este un agonist GLP-1, un tip de medicament utilizat pentru tratarea diabetului. Pastila de slăbire Saxenda este destul de asemănător cu acest medicament. Aceste medicamente sunt eficiente deoarece stimulează producția unui hormon numit GLP-1. Senzația de foame este influențată de acest hormon.

Digestia și golirea stomacului sunt încetinite de creșterea nivelului de GLP-1. Pe măsură ce rămâneți sătul mai mult timp, mâncați mai puțin. Acest lucru duce la o reducere treptată a greutății în timp.

Explicați beneficiile.

În plus față de pierderea în greutate, alte beneficii potențiale ale terapiei includ:

 • niveluri mai scăzute de glucoză
 • creșterea mândriei și a încrederii în propriile capacități
 • incidența bolilor cronice, cum ar fi bolile de inimă și accidentele vasculare cerebrale, este redusă datorită mobilității sporite.
 • îmbunătățirea bunăstării psihologice

Cine poate beneficia?

Doar pacienții cu un indice de masă corporală (IMC) mai mare sau egal cu 30 sau cu un IMC mai mare sau egal cu 27 și care suferă și de o boală legată de obezitate (cum ar fi diabetul de tip 2, colesterol ridicat sau hipertensiune arterială) vor putea primi medicamentul.

Nu aveți voie să îl utilizați dacă :
 • aveți antecedente de răspuns la Semaglutide, sunteți gravidă sau
 • alăptați, aveți antecedente familiale de cancer tiroidian medular (MTC) sau aveți neoplazie endocrină multiplă de tip 2 (MEN 2).

Există o serie de reacții adverse potențiale care ar putea face ca utilizarea acestui medicament să fie nesigură.

 • probleme ale vezicii biliare
 • pancreatită, boli psihice sau gânduri sinucigașe în trecut.
 • probleme tiroidiene, cum ar fi o tiroidă hipoactivă sau hiperactivă.
 • retinopatie diabetică și/sau diabet de tip 2
 • ritm cardiac
 • probleme renale
 • tulburări ale sistemului digestiv (cum ar fi boala Crohn)

Înainte de a începe să cumpărați Wegovy online în România, trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră.

Puteți să-mi spuneți cât de mult Wegovy să iau?

Începeți tratamentul cu doza minimă eficace de 0,25 mg și creșteți treptat până la doza de întreținere de 2,4 mg pe parcursul a mai multor luni.

Dacă iau Ozempic, cum pot trece la Wegovy?

It’s easy to switch from one brand to the other as they both use the same component. Cele două doze sunt identice. Doza de 0,25 mg de Wegovy este potrivită pentru persoanele care iau deja 0,25 mg de Ozempic.

După ce ați terminat o doză de Ozempic, puteți trece la următoarea doză de Wegovy. Dacă tocmai v-ați luat stiloul de 0,25 mg Ozempic și următoarea doză trebuie să vă fie administrată peste două ore, puteți trece la Wegovy 0,5 mg.

Cum încep să folosesc stiloul Wegovy?

 • O dată pe săptămână, vă injectați un stilou preumplut care conține Wegovy.
 • Acul trebuie să fie pregătit înainte de fiecare injecție.
 • Pregătirea acului
 • Luați-vă întotdeauna timp pentru a pregăti corect acul înainte de a-l introduce în stilou.
 • Verificați dacă denumirea și dozajul indicate pe ac sunt corecte.
 • Scoateți capacul de la stilou și verificați dacă cerneala este incoloră și limpede.
 • Nu utilizați stiloul dacă este aburit sau decolorat.
 • Verificați dacă acul nu prezintă scurgeri și utilizați numai un ac nou.
 • Când acul este pregătit, se rupe fila de hârtie și acul este împins pe stilou și rotit până când este fixat.
 • Îndepărtați capacele de protecție de pe ac. Păstrați capacul exterior al acului pentru eliminarea ulterioară.

Înainte de a utiliza un stilou injector nou pentru injectare, asigurați-vă că debitul este suficient. Pentru a vedea răspunsul, setați opțiunea de dozare la 0.

Tutorial : Utilizarea Wegovy

Când stiloul este gata de injectare, administrați-l. Înainte de a utiliza Wegovy pentru prima dată, vă rugăm să citiți cu atenție broșura de informații pentru pacient atașată.

Instrucțiuni

Doza specificată va fi afișată după ce ați rotit selectorul de doză spre oprire.

 • Alegeți un loc bun pentru injecție.
 • Partea superioară a brațelor, partea superioară a picioarelor sau stomacul sunt locuri potrivite pentru injectare.
 • Vă puteți injecta în același loc în fiecare săptămână, dar trebuie să mutați ușor acul de fiecare dată.
 • Nu’ezitați să vă înțepați cu acul. Contorul de doze trebuie să fie ușor vizibil.
 • Trebuie să auziți sau să simțiți un clic atunci când contorul de doze se resetează la 0 după ce ați apăsat și ținut apăsat butonul de dozare.
 • Îndepărtați acul de corp.
 • Apăsați ușor pe zona de sângerare pentru a opri fluxul de sânge.
 • Picăturile de Wegovy lângă vârful acului sunt obișnuite și nu trebuie să vă alarmeze.

După fiecare injecție, aruncați corect acul. După ce ați scos acul din stilou, înlocuiți capacul exterior. Utilizați un recipient pentru obiecte ascuțite pentru a arunca acul.

Care sunt efectele negative?

Cumpărați Wegovy în România poate avea efecte secundare similare cu cele ale altor produse farmaceutice. Acest lucru este mai adevărat ca niciodată în fazele incipiente.

Posibilele efecte secundare ale Wegovy sunt:

 • stare de rău
 • probleme digestive balonare gaze dureri
 • dureri de stomac și de cap
 • dureri de cap greață vărsături diaree oboseală și arsuri la stomac

Odată ce organismul dumneavoastră s-a adaptat la medicament, aceste simptome ar trebui să dispară. Cu toate acestea, adresați-vă medicului dumneavoastră dacă oricare dintre aceste reacții adverse persistă sau vă îngrijorează.

La administrarea de Wegovy poate apărea o glicemie scăzută (hipoglicemie) dacă luați și un medicament pentru diabetici pe bază de sulfoniluree. Asigurați-vă că știți care sunt simptomele hipoglicemiei înainte de a utiliza acest medicament.

Unde pot găsi Wegovy de vânzare online?

Farmacia noastră parteneră este locul unde puteți obține Wegovy online. Unul dintre medicii noștri înregistrați va verifica consultația medicală online după ce o veți finaliza. După ce rețeta a fost autorizată, medicamentul este trimis direct clientului.

Întrebări frecvente despre cumpărarea Wegovy online

Cum pot scăpa de Wegovy în mod corect?

Vă vom pune la dispoziție un container galben pentru eliminarea acelor Wegovy folosite. Când recipientul este plin, este’timpul să sunați la consiliul local pentru o eliminare corectă. Stiloul în sine poate fi eliminat la orice farmacie.

Unde ar trebui să păstrez Wegovy?

Stilourile Wegovy trebuie păstrate în frigider între 2 și 8 grade Celsius atunci când nu sunt deschise. Stilourile dvs. vor ajunge într-un mediu cu temperatură controlată pentru a preveni deteriorarea.

Acestea pot fi păstrate la temperatura camerei (nu mai mult de 30 de grade Celsius) sau în frigider odată deschise. Înainte de a utiliza o soluție, este important să se verifice culoarea acesteia.

În ce măsură Wegovy reprezintă o îmbunătățire față de Saxenda?

Trebuie să începeți să luați Wegovy a doua zi după ultima doză de Saxenda.

Cât timp trebuie să aștept înainte de a vedea rezultate cu Wegovy?

Amploarea rezultatelor va depinde de o serie de factori. La patru săptămâni de la începerea tratamentului, majoritatea pacienților vor observa o diferență. Poate dura mai mult timp pentru unele persoane.

Ar trebui să iau Wegovy cu alimente?

Nu este necesar să luați Wegovy cu alimente.

Wegovy poate fi utilizat ca parte a unei diete ketogenice?

Dieta ketogenică este o dietă săracă în carbohidrați și bogată în grăsimi. Wegovy poate fi utilizat în condiții de siguranță de către persoanele care urmează o dietă ketogenică fără a provoca efecte nedorite. Cu toate acestea, niveluri stabile ale glicemiei pot fi atinse numai cu o monitorizare clinică constantă pentru a evita episoadele hipoglicemice.

Cât de repede se vor ameliora simptomele dumneavoastră dacă începeți să cumpărați Wegovy fără prescripție medicală?

Răspunsurile fiziologice individuale la Wegovy joacă, de asemenea, un rol în gama largă de efecte secundare raportate. În primele săptămâni de tratament, pacienții pot observa o scădere a apetitului și o pierdere modestă în greutate.

Wegovy poate fi utilizat în același timp cu alte medicamente pentru pierderea în greutate?

Wegovy trebuie utilizat cu prudență în combinație cu alte medicamente pentru pierderea în greutate. Potențialele interacțiuni medicamentoase trebuie evaluate de către un medic înainte de a începe un astfel de regim.

Este sigur pentru persoanele cu tensiune arterială ridicată să ia Wegovy?

Pacienții cu hipertensiune arterială au putut tolera Wegovy în studiile clinice. Cu toate acestea, gradul de hipertensiune, comorbiditățile și alte medicamente trebuie luate în considerare la evaluarea fiecărui pacient.

Pot să încetez să iau Wegovy dacă am slăbit suficient?

Este necesară o evaluare clinică înainte de a opri cumpărarea Wegovy online. Menținerea reducerii greutății pe termen lung necesită uneori o soluție mai permanentă, cum ar fi continuarea utilizării farmacologice. Este posibil să se recupereze greutatea pierdută după încetarea bruscă a utilizării.

Este sigur să utilizați Wegovy dacă alăptați sau purtați un copil?

Nu există suficiente cercetări cu privire la siguranța utilizării Wegovy în timpul sarcinii sau alăptării. Numai dacă beneficiul așteptat al tratamentului cu Wegovy depășește pericolul așteptat pentru făt sau nou-născut trebuie luat în considerare.

Am nevoie de o rețetă pentru a cumpăra Wegovy?

Wegovy este un medicament cu prescripție medicală, deci veți avea nevoie de o rețetă pentru a-l cumpăra. Datorită necesității supravegherii medicale, acest medicament este disponibil numai pe bază de prescripție medicală.

În concluzie, Wegovy reprezintă un progres major în tratamentul obezității, dar trebuie să fie evaluat clinic pentru a-i optimiza beneficiile și a-i minimiza riscurile.. Succesul terapiei și siguranța pacienților depind de o comunicare deschisă între pacienți și furnizorii de servicii medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *