Cumpăra Saxenda fără rețetă ✔️ Online

0 Comments

saxenda

Ce este Saxenda?

Doriți să cumpărați Saxenda fără prescripție medicală în România? Saxenda este un produs injectabil pentru pierderea în greutate. Acesta conține medicamentul liraglutidă. Combinat cu o dietă sănătoasă și o activitate fizică regulată, vă poate ajuta să pierdeți excesul de greutate. Novo Nordisk deține marca înregistrată pentru stiloul Saxenda.

Persoanele cu un indice de masă corporală (IMC) mai mare sau egal cu 30 pot obține o rețetă pentru acest medicament. De asemenea, este util pentru persoanele cu un IMC mai mare de 27 care au fost diagnosticate cu probleme de sănătate cauzate de greutatea lor. Iată câteva exemple:

 • Diabet de tip 2 și prediabet
 • Tensiune arterială ridicată sau hipertensiune arterială
 • Profil lipidic slab
 • Apnee în somn din cauza epuizării

Cum funcționează Saxenda?

Componenta principală a Saxenda este liraglutida. Hormonul glucagon-like peptide-1 (GLP-1) este similar din punct de vedere structural cu liraglutida. Acest hormon este secretat de intestine după o masă, acționează ca un regulator al foamei.

Datorită similitudinii sale cu GLP-1, Saxenda controlează foamea și sațietatea. Ca urmare, este posibil să mâncați mai puțin și să pierdeți în greutate. Saxenda poate fi mai eficient dacă încercați să consumați mai puține calorii.

Ce se întâmplă când vă injectați Saxenda?

Saxenda acționează prin manipularea hormonilor glucagon și peptidă asemănătoare glucagonului-1 (GLP-1), care joacă un rol în sațietate și foame. Atunci când este injectat, Saxenda declanșează eliberarea de GLP-1 în intestinul subțire, ceea ce duce la sațietate și la o reducere a consumului de calorii.

În plus, poate reduce nivelul de glucoză și poate afecta digestia prin legarea la receptorii din pancreas și creier. Saxenda, atunci când este utilizat în mod regulat și conform prescripției, poate avea un efect dramatic pe termen lung asupra indicelui de masă corporală.

Cât timp va fi necesar tratamentul cu Saxenda?

Durata tratamentului cu Saxenda depinde de multe aspecte, cum ar fi motivația dumneavoastră de a pierde în greutate și modul în care organismul dumneavoastră reacționează la medicament. Majoritatea persoanelor au nevoie de trei doze pe o perioadă de 28 de zile.

Cu toate acestea, dacă buy Saxenda online in Romania se dovedește a fi eficient, medicii pot recomanda să continuați să îl luați timp de încă 2 luni, sau chiar 8 luni. Să presupunem că ați utilizat Saxenda timp de câteva săptămâni sau luni fără succes. În acest caz, ar trebui să vă întrebați medicul dumneavoastră ce alte opțiuni aveți la dispoziție.

Funcționează Saxenda?

Injecțiile Saxenda sunt foarte eficiente. Studiile au arătat că administrarea corectă pe termen lung a medicamentului reduce grăsimea corporală și crește nivelul de energie.

În plus, medicamentul le permite oamenilor să își gestioneze mai bine apetitul și poftele, ceea ce înseamnă ajustări dietetice mai puțin frecvente.

Cu toate acestea, ca în cazul oricărui medicament, pacienții trebuie să se consulte cu medicul lor pentru a determina cel mai bun tratament posibil și pentru a monitoriza posibilele efecte adverse.

Dacă primesc o injecție de Saxenda, cât timp va dura?

Prima doză este minimă și va fi crescută pe parcursul primelor cinci săptămâni. Recomandarea standard este de a începe cu 0,6 mg o dată pe zi timp de cel puțin o săptămână.

Prin urmare, durata injecțiilor dvs. este după cum urmează:

Primul stilou va dura 17 zile, al doilea 8,5 zile, al treilea 6,5 zile și așa mai departe.

Este acest produs potrivit pentru mine?

Dacă ați încercat fără succes să pierdeți în greutate prin alimentație și exerciții fizice, poate doriți să luați în considerare cumpărarea Saxenda fără prescripție medicală în România.

Saxenda nu este potrivit pentru toți pacienții. Saxenda nu este potrivit dacă se aplică oricare dintre următoarele:

 • Nu trebuie să cumpărați Saxenda în România dacă sunteți alergic la liraglutidă sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale acesteia.
 • Ați întemeiat deja o familie sau intenționați să faceți acest lucru în viitorul apropiat. Copilul dumneavoastră nenăscut ar putea fi afectat în mod negativ de Saxenda.
 • Alăptați la sân

Doza

Forma injectabilă a Saxenda este un stilou. Saxenda se administrează subcutanat o dată pe zi. Injecțiile sunt cel mai frecvent administrate în partea superioară a brațului, coapsei sau abdomenului.

O doză inițială de 0,6 mg se administrează intravenos o dată pe zi. Aceasta se face în mod normal o dată pe săptămână până când se ajunge la o doză zilnică de 3,0 mg. Iată un exemplu de program:

 • Prima săptămână, luați 0,6 mg o dată pe zi.
 • În timpul celei de-a doua săptămâni, luați 1,2 mg o dată pe zi.
 • În timpul celei de-a treia săptămâni, luați 1,8 mg pe zi.
 • În timpul celei de-a patra săptămâni, luați 2,4 mg o dată pe zi.
 • Doza de 3,0 mg o dată pe zi menținută până în săptămâna 5.

Pentru a reduce riscul de efecte adverse la nivelul stomacului, cum ar fi greața, vărsăturile și diareea, doza este dublată în fiecare săptămână.

Consultați-vă medicul sau farmacistul dacă observați că mărirea dozei provoacă efecte secundare supărătoare care durează două săptămâni sau mai mult.

Alternative

O dietă nutritivă sau un plan de masă și o activitate fizică sporită sunt cele mai eficiente modalități de a pierde în greutate. Această strategie este cea mai bună și cea mai sigură modalitate de a pierde în greutate.

Un alt stilou injectabil aprobat pentru reducerea greutății în Europa este Wegovy (în curând). Este fabricat de aceeași companie ca și Saxenda și conține medicamente similare. Este perfect pentru persoanele cărora le este greu să facă față injecțiilor zilnice, deoarece trebuie injectat doar O DATĂ PE SĂPTĂMÂNĂ, și nu în fiecare zi.

Ozempic este un alt agonist GLP-1 disponibil în Europa. Deși acest medicament nu este aprobat oficial pentru reducerea greutății, medicii de familie sunt liberi să îl prescrie în acest scop. Cu toate acestea, acest lucru poate perturba distribuția medicamentului, ceea ce ar putea avea consecințe negative pentru persoanele cu diabet. Ingredientul activ din Ozempic și Wegovy (Semaglutide) este același.

Intervenția chirurgicală pentru a reduce grăsimea corporală este o altă opțiune. Aceasta este prescrisă pentru pacienții cu exces de greutate severă. Medicul dumneavoastră de familie este cel mai în măsură să vă sfătuiască cu privire la avantajele acestei opțiuni.

Efecte nedorite

Cele mai frecvente reacții adverse la Saxenda implică sistemul digestiv și includ stări de rău, vărsături, diaree și constipație. Acestea dispar după câteva zile sau săptămâni.

Cele mai frecvente reacții adverse sunt următoarele

 • Slăbiciune sau epuizare
 • Amețeli
 • Insomnie
 • Simptome la locul de injectare, cum ar fi roșeață, umflături și disconfort.

Hipoglicemia este, de asemenea, o complicație potențială. Persoanele cu diabet zaharat de tip 2 sunt mai susceptibile de a prezenta acest efect secundar, deși poate apărea și la alte persoane.. Transpirația rece, paloarea, pulsul rapid, somnolența sau slăbiciunea, neliniștea sau dificultatea de concentrare sunt toate indicii de hipoglicemie.

Pancreatita este un efect secundar neobișnuit, dar posibil. Aceasta poate fi fatală. Alte simptome includ dureri de stomac intense și constante, greață și vărsături. Nu mai cumpărați Saxenda online în România și consultați imediat un medic dacă prezentați oricare dintre aceste efecte secundare.

Consultați-vă medicul sau farmacistul dacă prezentați orice efect secundar.

Avertismente

Posibile interacțiuni medicamentoase

Vă rugăm să indicați în formularul nostru online ce medicamente cu și fără prescripție medicală luați în prezent. Saxenda poate interacționa cu o serie de alte medicamente, inclusiv cu :

Warfarina și alte anticoagulante sunt utilizate pentru a subția sângele.
Insulina și sulfonilureele sunt două tipuri de medicamente antidiabetice.
Victoza și alți agoniști ai receptorilor GLP-1.

Saxenda și alte probleme medicale

Vă rugăm să furnizați informații despre orice afecțiuni medicale preexistente în formularul nostru online.

Atenție: Saxenda nu trebuie utilizat dacă aveți oricare dintre următoarele afecțiuni.

 • Inimă slabă
 • Cel puțin 75 de ani
 • Boală renală severă
 • Insuficiență hepatică severă
 • Pancreatită

Siguranța Saxenda la pacienții care suferă de bolile menționate mai sus nu este încă cunoscută de către producători.

Nu utilizați Saxenda dacă dumneavoastră sau o rudă apropiată a fost vreodată diagnosticată cu boala MEN 2 sau cancer medular tiroidian.

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Puteți să-mi spuneți cât de mult în greutate ajută Saxenda să slăbească?

Potrivit producătorilor de Saxenda, medicamentul a dus la o reducere a greutății corporale de 5% sau mai mult la 70% dintre pacienți. Acest lucru este echivalent cu o pierdere medie în greutate de 5 kg. Puteți afla mai multe despre cumpărarea Saxenda online și despre beneficiile sale, vizitând site-ul lor.

De unde pot obține Saxenda la cel mai mic preț?

Verificăm în mod regulat costurile furnizorilor concurenți din Europa. Ne clasăm în mod regulat printre companiile care oferă Saxenda la cele mai mici prețuri și vom face întotdeauna tot posibilul să atingem sau să depășim prețul oricărui serviciu concurent.

Care este durata maximă a tratamentului cu Saxenda?

Medicul dumneavoastră trebuie să reevalueze la intervale regulate durata preconizată a tratamentului. Dacă, după 12 săptămâni de administrare a 3,0 mg zilnic, nu ați pierdut cel puțin 5% din greutatea corporală, trebuie să întrerupeți tratamentul.

Oprirea tratamentului cu Saxenda determină creșterea în greutate?

Oprirea tratamentului cu Saxenda poate duce la creșterea în greutate.

De unde pot obține Saxenda?

Puteți afla dacă sunteți un bun candidat pentru tratamentul cu Saxenda completând o evaluare online pentru pierderea în greutate.

Cum se injectează Saxenda?

Saxenda se administrează prin injectare subcutanată (sub piele). Injecția este cea mai eficientă în regiunea frontală a coapsei sau a taliei. Evitați injectarea în vene sau în mușchi. Detalii suplimentare privind modul de injectare a Saxenda pot fi găsite în Prospectul cu informații pentru pacienți.

Care este durata medie de viață a unui stilou Saxenda?

Durata de viață a unui stilou Saxenda este o întrebare la care răspunsul este nuanțat și variază în funcție de stadiul de evoluție a tratamentului. Primul stilou va dura puțin peste două săptămâni. Cu toate acestea, după ajustarea dozei, un stilou va dura aproximativ 6 zile.

Când ar trebui să încep să iau Saxenda?

Cel mai bun moment pentru a începe să luați Saxenda depinde de stilul dumneavoastră de viață și de istoricul medical. Pentru a beneficia la maximum de Saxenda, discutați cu medicul dumneavoastră despre cel mai bun moment pentru a începe să îl luați.

Ce este interzis atunci când luați Saxenda?

Sub Saxenda, cel mai bine este să vă abțineți de la a face următoarele:

 • Din cauza riscului crescut de apariție a reacțiilor adverse, cum ar fi dureri de cap și greață, consumul de alcool nu este recomandat în timpul tratamentului cu Saxenda.
 • Saxenda nu trebuie utilizat împreună cu alte medicamente fără consultarea prealabilă a medicului dumneavoastră, deoarece acest lucru crește riscul de interacțiuni medicamentoase periculoase.
 • Utilizatorii de Saxenda nu trebuie să își modifice doza fără a se consulta cu medicul, deoarece acest lucru poate avea consecințe neașteptate.

Este sigur să folosesc Saxenda dacă sunt însărcinată sau dacă alăptez?

Saxenda injectabil nu trebuie utilizat dacă sunteți gravidă sau dacă alăptați. Liraglutida conținută în acest medicament poate avea efecte adverse asupra dezvoltării fătului și a sugarului. Prin urmare, este esențial să consultați un profesionist din domeniul sănătății înainte de a primi această soluție injectabilă.

Saxenda poate fi administrat cu sau fără alimente?

Da, Saxenda poate fi administrat independent de alimente. Nu contează dacă îl luați înainte sau după masă.

Pot să încetez brusc să iau Saxenda?

Evitați întreruperea bruscă a tratamentului cu Saxenda pentru a minimiza probabilitatea apariției simptomelor de sevraj. Cu toate acestea, doza poate fi redusă în timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *