Mysimba, ar trebui să o cumpăr online pentru a pierde în greutate?

0 Comments

Mysimba

De ce avem nevoie de Mysimba?

Doriți să cumpărați Mysimba fără prescripție medicală în România? Dacă indicele de masă corporală (IMC) este egal sau mai mare de 30, sunteți eligibil pentru a cumpăra Mysimba comprimate de slăbire.

În plus față de persoanele cu un IMC de 25, Mysimba poate fi, de asemenea, potrivit pentru persoanele cu un IMC de la 27 la 30 ȘI o boală legată de greutate.

Mysimba inhibitor al apetitului nu este disponibil pentru persoanele cu un indice de masă corporală (IMC) de mai mic de 27.

Mysimba, care combină medicamentele pentru scăderea în greutate Naltrexone și Bupropion, este disponibil numai pe bază de prescripție medicală. Părțile creierului responsabile de reglarea foamei și a cheltuielilor energetice sunt țintele acestui tratament.

Ajută persoanele supraponderale sau obeze să slăbească atunci când este combinat cu o dietă controlată din punct de vedere caloric și cu exerciții fizice regulate.

Cumpăra Mysimba este foarte eficient în reducerea foamei, multe persoane au raportat o reducere considerabilă a greutății atunci când este combinat cu alte măsuri de îmbunătățire a dietei și a programului de exerciții fizice.

O scurtă consultare online cu unul dintre medicii noștri prescriptori autorizați este tot ce este nevoie pentru a cumpăra pastile de slăbire online în România cum ar fi Mysimba.

Mysimba, cum funcționează?

Mysimba este unul dintre cele mai recente și mai populare supresoare de apetit de pe piață. Pastilele Mysimba sunt alcătuite din substanțele chimice active Bupropion și Naltrexonă și pot fi achiziționate online.

Aceasta este o noutate, deoarece niciun alt medicament nu a combinat vreodată Bupropionul și Naltrexona ca ingrediente active. Împreună, acestea îi ajută pe oameni să se simtă mai puțin flămânzi, să aibă mai puțin apetit și să aibă mai puține reacții emoționale negative la mâncare. Mysimba, combinat cu o dietă bună și o activitate fizică regulată, poate accelera și îmbunătăți procesul de pierdere în greutate. la persoanele supraponderale sau obeze.

Persoanele care au încercat fără succes să piardă în greutate în trecut sau care sunt alergice la alte pastile de dietă pot găsi Mysimba opțiunea ideală.

Comprimatele Mysimba, care anterior erau disponibile doar pe bază de prescripție medicală, sunt acum disponibile fără o vizită la medic pentru doar 85 de pence pe pastilă.

Vă puteți vedea cu Mysimba?

Persoanele obeze, adică cele cu un indice de masă corporală (IMC) mai mare de 30, pot utiliza acest medicament. Mysimba este, de asemenea, potrivit pentru persoanele care sunt supraponderale, dar nu obeze. (IMC 27-30) care suferă de probleme de sănătate legate de greutate, cum ar fi hipertensiunea arterială sau diabetul de tip 2.

Dacă încercați să pierdeți în greutate și ați încercat alte metode fără succes, cumpărați Mysimba online în România poate fi alegerea potrivită pentru dvs..

Bupropion și naltrexonă

Aceste medicamente au fiecare propriile aplicații. Clorhidratul de naltrexonă este utilizat ca terapie de sine stătătoare pentru tratamentul dependenței prin reducerea senzației de euforie provocată de opioide.

Este similară clorhidratului de bupropion în tratamentul dependenței de nicotină. S-a demonstrat că ajută la renunțarea la fumat atunci când este utilizat în combinație cu alte tratamente. Tulburarea afectivă sezonieră (SAD) și alte forme de depresie pot beneficia potențial de această terapie.

Persoanele supraponderale care au dificultăți în a pierde în greutate pot beneficia de pe urma administrării acestor două medicamente în același timp.

Deși mecanismele exacte prin care naltrexona și bupropionul reglează aportul alimentar și echilibrul energetic sunt neclare, se știe că ambele medicamente au un efect asupra circuitelor de recompensă ale creierului’s. (deoarece mesele bogate în grăsimi și zaharuri pot fi plăcute de mâncat). Reducerea plăcerii de a mânca alimente nesănătoase și limitarea consumului excesiv de alimente, în plus față de exercițiile fizice regulate, s-a dovedit a fi eficientă pentru a ajuta persoanele supraponderale sau obeze să slăbească.

Estimarea posibilei pierderi în greutate

Menținerea unei greutăți sănătoase necesită timp și efort, dar poate fi obținută cu o abordare corectă. Pacienții care au utilizat Mysimba într-un studiu randomizat la care au participat peste 4.500 de persoane au pierdut în medie 5% din greutatea corporală în săptămâna 16 și încă 8% în săptămâna 56.

Este interesant de remarcat faptul că, pe lângă Mysimba, participanții la studiu și-au modificat stilul de viață, ceea ce a contribuit, de asemenea, la pierderea în greutate.

Dacă nu ați pierdut cel puțin 5% din greutatea inițială după ce ați luat Mysimba timp de 16 săptămâni, tratamentul va fi probabil întrerupt.

Care este diferența dintre Mysimba și Xenical (Orlistat)?

Xenical, care conține ingredientul activ Orlistat, este un medicament utilizat pe scară largă care poate fi cumpărat online. Acesta împiedică organismul dumneavoastră să absoarbă aproximativ o treime din grăsimile conținute în alimentele pe care le consumați.

Cu toate acestea, Mysimba este o abordare nouă, de ultimă generație, a pierderii în greutate, care vă poate ajuta să vă simțiți mai sătul pentru mai mult timp, suprimând în același timp pofta de mâncare. Unii oameni consideră că este mai puțin plăcut să mănânce atunci când iau acest medicament.

Este perfect pentru cei cărora le este dificil să slăbească în mod convențional, deoarece reduce foamea și poftele, permițându-vă să începeți să pierdeți în greutate mâncând bine și fiind activi. Pacienții eligibili pot folosi serviciul nostru discret de consultanță online pentru a cumpăra inhibitori ai apetitului, cum ar fi Mysimba.

Dozaj de Mysimba

Deoarece doza zilnică de Mysimba pentru reducerea greutății se poate modifica pe măsură ce tratamentul dumneavoastră avansează, este important să citiți cu atenție instrucțiunile producătorului, așa cum apar ele în prospectul cu informații pentru pacienți (PIL) al produsului, înainte de a face achiziția.

Luați acest medicament exact așa cum v-a instruit medicul dumneavoastră. Dacă aveți întrebări, cel mai bine este să vă adresați medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Trebuie să vă luați pastilele pe cale orală. Nu le tăiați, nu le mâncați și nu le zdrobiți. Cel mai bine este să luați pastilele cu o masă.

Doza inițială tipică este de 8 miligrame de clorhidrat de naltrexonă și 90 de miligrame de clorhidrat de bupropion.

Iată cum se va modifica doza în timp:
  • În prima săptămână, luați UN comprimat dimineața.
  • În timpul celei de-a doua săptămâni, trebuie să luați DOUĂ comprimate de două ori pe zi, dimineața și înainte de culcare..
  • Trei pastile pe zi în a treia săptămână, două dimineața și una seara..
  • Patru pastile pe zi, două dimineața și două seara.din săptămâna 4.

Mysimba nu trebuie administrat mai mult de două ori pe zi, doza maximă fiind de două comprimate.

Consultați medicul dumneavoastră după 16 săptămâni de tratament și apoi anual pentru a stabili dacă trebuie să continuați să cumpărați Mysimba în România.

Care sunt riscurile potențiale asociate cu administrarea Mysimba?

Majoritatea pacienților nu prezintă efecte secundare. Ca în cazul oricărui medicament, riscul de apariție a efectelor secundare variază de la un pacient la altul. Înainte de a lua un medicament nou, este important să vă familiarizați cu prospectul cu informații despre produs.

Acesta conține informații privind utilizarea corectă a medicamentului, dozajul și potențialele efecte secundare.

Orice medicament poate provoca efecte secundare nedorite. Țineți cont de faptul că nu toți cei care iau Mysimba vor avea aceleași efecte, dar acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să fiți pregătit pentru această posibilitate.

Cele mai frecvente reacții adverse ale Mysimba au fost dureri de cap, probleme intestinale, greață și vărsături. Este important să discutați cu medicul dumneavoastră dacă aceste simptome devin intolerabile, deoarece există măsuri disponibile pentru a le atenua.

Consultați întotdeauna prospectul pentru o listă completă a posibilelor reacții adverse. Cele mai grave reacții adverse ale Mysimba sunt crizele de epilepsie la persoanele susceptibile. Deoarece Mysimba este un medicament eliberat pe bază de prescripție medicală, este imperativ să păstrați un contact permanent cu medicul dumneavoastră sau cu medicii noștri prescriptori cu privire la orice probleme de sănătate sau medicamente pe care le luați în prezent.

Care este prețul?

Deși Mysimba a primit aprobarea de reglementare în Europa, medicamentul este disponibil doar online în România. Indiferent de unde îl obțineți, trebuie să vă așteptați să răspundeți la o serie de întrebări menite să ajute medicul prescriptor să vă evalueze starea de sănătate și să stabilească dacă sunteți un bun candidat pentru această terapie.

Deși nu este încă acoperită de asigurare, o cutie de 112 pastile poate fi cumpărată pentru 100 de lire sterline. Aceasta ar trebui să vă ajungă până în săptămâna 7 din programul de tratament. O consultație cu unul dintre medicii noștri prescriptori, prescripția și livrarea sunt incluse în preț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *