Cumpăra Trulicity online fără rețetă

0 Comments

Trulicity

Doriți să cumpărați Trulicity fără prescripție medicală în România? Trulicity este un nou tratament puternic pentru persoanele cu diabet zaharat de tip 2, care s-a demonstrat că reduce nivelul de zahăr din sânge și riscul de boli de inimă.

Dulaglutida, ingredientul activ din Trulicity, imită efectele hormonului natural GLP-1 din organism pentru a controla nivelul de zahăr din sânge. Este un produs injectabil ușor de utilizat care se administrează o dată pe săptămână, ceea ce îl face o alegere bună pentru persoanele cu un program încărcat.

Trulicity este disponibil în 4 doze distincte pentru a satisface o mare varietate de nevoi ale pacienților în ceea ce privește gestionarea glicemiei. Pentru a minimiza nivelul de zahăr din sânge și riscul de complicații diabetice, stimulează pancreasul să producă mai multă insulină.

Trulicity este o opțiune excelentă pentru tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Riscul de boli de inimă este redus și nivelul de zahăr din sânge este redus, așa cum s-a demonstrat în studiile clinice. De ce să așteptați? Dacă doriți cu adevărat să vă îmbunătățiți sănătatea, cumpărați Trulicity online în România acum.

În Europa, mulți oameni dezvoltă diabet de tip 2 fără să își dea seama. Complicațiile pe termen lung ale diabetului sunt posibile dacă boala nu este diagnosticată și gestionată în mod corespunzător.

Persoanele cu diabet au dificultăți în a controla nivelul de glucoză (zahăr) din corpul lor. Acest lucru duce la niveluri periculos de ridicate ale glicemiei, care poate avea consecințe fatale. Diabetul de tip 2 este o boală cronică care nu poate fi vindecată, dar poate fi bine gestionată prin dietă, exerciții fizice și medicamente.

Cum se utilizează :
 • Dacă nu puteți lua metformină (un alt medicament prescris pentru diabet) și nivelul zahărului din sânge nu este controlat doar prin dietă și exerciții fizice.
 • Metforminul poate fi administrat în asociere cu alte medicamente pentru diabet, dacă este necesar, pentru a obține un control optim al glicemiei. Aceste medicamente suplimentare pot include forme orale și injectabile de insulină.
Există patru concentrații de Trulicity:
 • Fiecare stilou preumplut Trulicity conține 0,75 miligrame de dulaglutid într-o soluție de 0,5 mililitri.
 • Fiecare stilou preumplut Trulicity 1,5 mg este încărcat cu o soluție de 0,5 ml care conține 1,5 miligrame de dulaglutid.
 • Fiecare stilou preumplut Trulicity 3 mg este încărcat cu o soluție de 0,5 ml care conține 3 miligrame de dulaglutid.
 • Cu Trulicity 4,5 mg, primiți 4,5 miligrame de dulaglutide într-o soluție de 0,5 ml, deja ambalată într-un stilou de unică folosință.

Cum se aplică

Trulicity : Cum se utilizează

Urmați întotdeauna instrucțiunile furnizorului dumneavoastră de asistență medicală sau ale farmacistului atunci când cumpărați Trulicity online în România. Dacă aveți întrebări cu privire la modul de administrare a acestui medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

 • Pentru tratamentul diabetului zaharat, medicul dumneavoastră vă poate prescrie 0,75 mg o dată pe săptămână când Trulicity este administrat singur sau în funcție de nevoile dumneavoastră specifice.
 • O doză săptămânală de 1,5 mg poate fi recomandată de medicul dumneavoastră atunci când este utilizat în asociere cu alte medicamente pentru diabet.
 • Medicul dumneavoastră poate decide să crească doza la 3 mg o dată pe săptămână dacă nu obțineți un control bun al glicemiei.
 • Doza săptămânală poate fi crescută la 4,5 mg dacă este necesar un control mai bun al glicemiei.

Trulicity 0,75 mg, 1,5 mg, 3 mg sau 4,5 mg doză săptămânală stilouri. Fiecare stilou poate conține doar o singură doză.

Puteți scrie oricând doriți, cu sau fără masă. În măsura în care este posibil, folosiți-o în aceeași zi a săptămânii. Marcarea primei zile a săptămânii în care vă injectați doza inițială a stiloului poate fi un bun mod de a vă aminti.

Trulicity se injectează subcutanat în stomac sau în partea superioară a piciorului. Partea superioară a brațului este un loc obișnuit de injectare dacă altcineva administrează injecția.

Dacă doriți, puteți folosi aceeași parte a corpului în fiecare săptămână. Cu toate acestea, trebuie să alegeți un loc diferit în acea zonă pentru injecție.

Dacă utilizați Trulicity în plus față de o sulfoniluree sau insulină, este esențial să vă monitorizați nivelul glicemiei conform recomandărilor medicului dumneavoastră, farmacistul sau asistenta dumneavoastră.

Înainte de a cumpăra Trulicity fără prescripție medicală, vă rugăm să citiți prospectul informativ. „Instrucțiuni de utilizare furnizate împreună cu stiloul.

Instrucțiuni de depozitare

Depozitarea în siguranță a Trulicity

Acest medicament trebuie păstrat într-un loc unde copiii nu pot ajunge la el. După expirare, eticheta de pe stilou și cutie va indica o dată de expirare după care medicamentul nu trebuie utilizat. Data de expirare este ultima zi a lunii.

Păstrați medicamentul la rece (între 2 și 8 grade Celsius) pentru o conservare optimă. Păstrați calmul. Păstrați medicamentul la adăpost de lumină în ambalajul original.

A se păstra la temperatura camerei (nu mai mult de 30 grade Celsius)Trulicity poate fi păstrat în stare proaspătă timp de până la 14 zile. În cazul în care medicamentul apare tulbure, decolorat sau conține particule, nu utilizați stiloul sau medicamentul.

Medicamentele nu trebuie aruncate în coșul de gunoi sau în canalizare. Pentru a elimina corect medicamentele expirate, consultați instrucțiunile farmaciei dumneavoastră. Ecosistemul va beneficia de aceste precauții.

Semnele diabetului de tip 2

Diabetul de tip 2 este caracterizat de un debut lent al simptomelor care pot fi prea subtile pentru a fi diagnosticate în stadiile incipiente ale bolii. După apariția simptomelor, este posibil să aveți următoarele:

 • Gură uscată
 • Greutate corporală anormal de scăzută
 • Oboseală
 • Infecții ale tractului urinar Urinare frecventă
 • Rănile care se vindecă prea greu
 • Foamea crescută
 • Amețeli
 • Vedere afectată
 • Amorțeală sau furnicături la nivelul extremităților

Tratamentul diabetului de tip 2 cu trulicitate

Termenul generic pentru acest medicament este dulaglutide, în timp ce denumirea comercială este Trulicity. Dulaglutida este un medicament fără insulină utilizat atunci când dieta și exercițiile fizice nu sunt suficiente pentru a controla nivelul de zahăr din sânge.

Acesta aparține unei familii de medicamente numite agoniști ai receptorilor GLP-1. Rezultatul este o reducere a glicemiei și o creștere a sintezei de insulină de către organism. Potrivit unor studii, poate contribui, de asemenea, la reducerea colesterolului și a tensiunii arteriale.

După prima injecție de Trulicity, ar trebui să observați o scădere a nivelului de zahăr din sânge. Este posibil să dureze până la 5 săptămâni până când veți observa o diferență în nivelul glicemiei. După trei până la șase luni de tratament, ar trebui să simțiți efectul terapeutic complet.

Efecte secundare ale Trulicity

Cumpărarea Trulicity fără prescripție medicală în România poate provoca efecte secundare, dar nu la toți pacienții. Cele mai frecvent raportate efecte secundare sunt

 • Constipație și diaree
 • Dureri de stomac
 • Constipație
 • Somnolență
 • Dureri de burtă
Tratamentul diabetului: Trulicity vs. alte opțiuni

Trulicity, spre deosebire de multe alte medicamente pentru diabet, se administrează sub formă de injecție săptămânală. Unul dintre beneficiile Trulicity este că ajută la reducerea foamei. Cumpărarea Trulicity online crește șansele unui diabetic de a pierde în greutate atunci când este combinat cu un stil de viață sănătos.

Farmacia noastră parteneră oferă multe opțiuni pentru gestionarea diabetului și a glicemiei, inclusiv medicamentul popular Trulicity. Pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta să vă controlați diabetul de tip 2, vă rugăm să ne contactați sau să vizitați site-ul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *